Kauppakorkeakoulujen hakuaikataulu vuonna 2010

Olethan varmasti muistanut kirjata ylös ensi kevään aikataulun tärkeimmät päivät?

Vuonna 2010 kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa voi hakea seuraaviin yliopistoyksiköihin: Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu ja Vaasan yliopisto. Haku kauppatieteiden yhteisvalinnassa tapahtuu  sähköisesti sivulla www.yliopistohaku.fi. Aikataulut löytyvät yhteisvalintasivuilta.

  • Hakuaika alkaa 1. maaliskuuta 2010.
  • Hakuaika päättyy 16. huhtikuuta 2010 kello 16.15
  • Valintakoe järjestetään 15. kesäkuuta 2010

Vähitellen kannattaa alkaa miettiä myös sitä, mikä on hakukohteiden suosikkijärjestys. Vaikka Helsinki olisikin kotikaupunkisi, kannattaa harkita myös muiden paikkakuntien yliopistoja.  Miksi hakisit vain ja ainoastaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun? Kelpaisiko Turun kauppakorkeakoulu?  Junamatkahan kestää alle kaksi tuntia.

Itse halusin varmistaa, että pääsen edes johonkin opiskelemaan. Siksi sijoitin kolmannelle sijalle Lappeenrannan teknillisen yliopiston. Toiset taas hakivat Vaasaan. Joka tapauksessa on parempi opiskella edes jossakin kuin viettää välivuotta. KTK-tutkinnon jälkeenhän voit hakea papereiden perusteella johonkin toiseen yliopistoon suorittamaan KTM-tutkintoa.

Kevään aikataulu on nyt siinä vaiheessa, että nyt kannattaa:

Vastaa