Luokan 'pääsykoekirjat' kirjoitukset

Kauppakorkeakoulun pääsykoekirjat 2014

Kauppakorkeakoulujen yhteisvalinnan pääsykokeet perustuvat ensi kesänä kolmeen pääsykoekirjaan ja lukion talousmatematiikan kurssiin.

Kauppakorkeakoulun pääsykoekirjat 2013

Kauppakorkeakoulujen yhteisvalinnan pääsykoekirjat vuodelle 2013 on julkistettu. Tälläkin kertaa kirjoissa on mukana vanhoja tuttuja (laskentatoimi ja rahoitus, kansantaloustiede ja kvantitatiiviset menetelmät).

Kauppakorkeakoulun pääsykoekirjat 2012

Vuonna 2012 valintakokeen kysymykset pohjautuvat alla ilmoitettuun kirjallisuuteen ja kokeessa jaettavaan aineistoon. Kesällä 2012 aineistokokeena järjestetään kansantaloustieteen osio. Laskentatoimen ja rahoituksen oppikirjaa lukuunottamatta pääsykoekirjat ovat vanhoja tuttuja. Tänä vuonna myös matematiikka ja tilastotiede palaavat pääsykoekirjojen joukkoo — todennäköisesti monen harmiksi. Pääsykoekirjat voit tilata jo nyt tekstissä olevaa linkkiä klikkaamalla! Mitä aikaisemmin aloitat pääsykokeisiin valmistautumisen, sitä […]

Kauppakorkeakoulujen pääsykoekirjat 2010

Kauppakorkeakoulujen kesän 2010 pääsykokeita varten luettavat pääsykoekirjat on vihdoin julkistettu. Ensi kesänä pidettävän valintakokeen kysymykset perustuvat seuraavaan kirjallisuuteen ja kokeessa jaettavaan aineistoon.